Telefon

021 610 897

Email

vision.studio.joker@optika-anda.com

Etaža

1

Dobro došli u našu viziju dobrog vida za cijeli život koji spaja vrhunsku tehnologiju i najprestižnije brendove.

Vison Studio by Anda je podbrend matične kompanije Optike Anda, usmjeren na zdravlje očiju i suvremeni način života. Ova moderno uređena optika integrira suvremenu tehnologiju s luksuznim brendovima kako bi pružila udobnost i podršku za sve koji se suočavaju s izazovima kada je u pitanju zdravlje očiju u današnjem digitalnom okruženju.

Vision Studio je mjesto gdje se tehnologija i stil spajaju kako bi stvorili jasniji, luksuzniji pogled na svijet, te ponudili nezaboravno iskustvo pregleda vida. Uz tim stručnjaka, koristeći najnovije tehnologije, Vision Studio by Anda osigurava sveobuhvatan pregled vida koji će nadmašiti vaša očekivanja.

Cilj Vision Studia by Anda je ne samo ispraviti vid, već i pružiti personalizirana rješenja koja će poboljšati vašu svakodnevicu. Zdravlje očiju je ključno za kvalitetan život, a Vision Studia by Anda vam nudi inovativne metode i vrhunsku podršku kako biste vidjeli svijet na najbolji mogući način. Anda experti jedva čekaju postati vaši vodiči na putovanju prema još ljepšem i boljem pogledu na svijet!