welcome back

Welcome Back

Sredinu veljače s nestrpljenjem smo dočekali, jer su s nama ponovno Joker Fitness, igraonica Jokerland, škola stranih jezika Helen Doron, te automat klub Favbet.

Od ponedjeljka 15.2. donesene su nove mjere prema kojima s radom nakon gotovo 3 mjeseca pauze kreću fitness centri, casina, igraonice i škole stranih jezika.

Najviše se veselimo ponovnom otvorenju Joker Fitnessa, koji je vrijeme pauze iskoristio za preuređenje svojih prostorija. Tako će sve članove najvećeg fitness centra u Dalmaciji ponovno otvorenje dočekati uz preuređene svlačionice i toaletne prostore. Radno vrijeme fitness centra ostaje neizmijenjeno.

S radom od ponedjeljka 15.2. kreće i dječja igraonica Jokerland. Sve je spremno za povratak mališana u prostor igraonice na drugom katu Jokera, a broj korisnika koji istovremeno mogu boraviti u prostoru Jokerlanda određen je propisanim mjerama i iznosi najviše 65. Veselimo se povratku proslava najzabavnijih dječjih rođendana koje možete rezervirati na broj 099 450 9252.

Škola Helen Doron nakon vremena provedenog na online edukacijama, ponovno se vraća satovima engleskog jezika u prostorijama škole na trećem katu Jokera.

Automat klub Favbet također počima s radom sukladno svim preporukama za rad casina. Ugostiteljski dio automat kluba za sada neće raditi, dok je maksimalni broj posjetitelja koji istovremeno mogu boraviti u prostoru casina u Jokeru ograničen na 100. Novo radno vrijeme Favbeta je od 8 do 22 sata.

, , ,