Joker Split

Vruća sezona u Favbetu

Automat klub Favbet u Jokeru svojim posjetiteljima pripremio je pregršt zanimljivih promocija i spreman je za vruću sezonu pred nama.

Posebne večeri za dame ili gospodu, pogodnosti za korisnike loyalty programa, promocije s posebnim jackpotovima za igrače – što vas sve očekuje u Favbetu u ljetnim mjesecima, donosimo u nastavku…

Money Time Jackpot – ova promocija održava se srijedom od 19 do 22 sata, kada vas na aparatima koji se igraju u to vrijeme u klubu očekuju posebni jackpotovi. Promocija traje do 24.8.2022.

Loyalty club night – sve članove Favbetovog Loyalty programa ponedjeljkom od 19 do 22 sata očekuju posebni jackpotovi u vrijeme održavanja promocije, uz uvjet da su igrači prijavljeni svojom loyalty karticom. Promocija traje do 22.8.2022.

Zavrti za sreću – svaku nedjelju od 10 do 22 sata posjetitelji Favbet automat kluba imaju priliku sudjelovati u promociji Zavrti za sreću. U vremenu održavanja promocije nasumično se odabire 25 igrača dnevno koji imaju priliku zavrtjeti bubanj i osvojiti jednu od 32 nagrade. Promocija traje do 28.8.2022.

Račun je spona do promo bona je promocija koju ćete ovo ljeto u Favbet Automat klubu svakako iskoristiti. Iznos koji igrači potroše na konzumacije u Favbet Sport baru igrači uz predočenje računa mogu zamijeniti za promo ticket u istom iznosu. Jedan igrač može zamijeniti najviše 200 kn dnevno za promo ticket. Promocija se odvija svaki dan, cijeli dan i traje sve do 28.8.2022.

Ladie’s night – svake subote od 20 do 22 sata prilikom dolaska u Favbet klub, igračice dobivaju promo ticket od 50 kn koji koristi za igranje. Promocija traje do 27.8.2022.

Gentlemen’s night – svakog petka od 20 do 22 sata prilikom dolaska u Favbet automat klub, igrači dobivaju promo ticket od 50 kn koji koriste za igranje. Promocija traje do 26.8.