Joker Split

Valentinovo u Jokeru

Zima nam još nije pokazala zube, a veljača i Valentinovo dodatno će nam ugrijati srca!

Volimo ovo vrijeme u godini u kojem na poseban način slavimo ljubav, biramo idealan poklon za voljenu osobu i pripremamo iznenađenja kojima ćemo joj izmamiti osmjeh.

I mi u Jokeru pripremili smo se za mjesec ljubavi, te vam osigurali dobru atmosferu u vašem omiljenom centru, kao i prigodne nagrade kojima ćemo razveseliti najsretnije.

Što smo vam sve pripremili, doznajte u nastavku…

INSTAGRAM GIVEAWAY BY FABU SPOT

U suradnji s Fabu Spot parfumerijom, pobrinuli smo se da pratitelje naše Instagram stranice iznenadimo jednim giveawayom. Pratite @jokersplit Instagram stranicu od ponedjeljka 12.2. i možda baš vi budete u prilici osvojitit prigodni poklon paket Jo Malone u vrijednosti 155 eur.

Pravila nagradnog natječaja potražite na ovom linku.

GIVEAWAY – VALENTINOVO U CINESTARU

Ljubav se slavi i u našem kinu, a Joker vam omogućuje da osvojite ulaznice za odlazak u kino za dvoje! Sudjelujte u našem nagradnom natječaju na Instagram i Facebook stranici i možda baš vi budete jedan od nagrađenih parova koji će osvojiti besplatne kino ulaznice.

Pravila nagradnog natječaja potražite na ovom linku.

POKLON BON

A ako ste još u nedoumici što pokloniti voljenoj osobi za dan zaljubljenih, možda vam Jokerov poklon bon bude praktično rješenje za ovu nedoumicu. Uz prigodno dizajnirane kuverte, ovog Valentinova poklonite mogućnost kupnje u više od 100 trgovina centa Joker. Sve detalje o Jokerovim poklon bonovima potražite na info pultu centra.

ONE LOVE U CINESTARU JOKER

Ovo će biti feel-good Valentinovo uz odličan ritam i film o legendi – BOB MARLEY: ONE LOVE. Povedite voljenu osobu u CineStar Joker i uživajte u hit filmu o legendi koja je promijenila glazbu. Kupite svoje ulaznice na vrijeme!