Joker Split

Uskoro u Jokeru

Ljubiteljice francuskog branda Naf Naf, jeste li spremne? A što kažete na Pepco? Može, naravno! Još kad listi novih otvorenja dodamo i Imperial, s nestrpljenjem iščekujemo modnu jesen u Jokeru!

Krajem kolovoza Joker će postati bogatiji za još jednu poznatu modnu adresu. Jedan od top 10 najvećih francuskih ženskih ready-to-wear modnih brandova, Naf Naf, u kolovozu je najavio otvorenje svoje nove trgovine na prvom katu Jokera. Ovaj poznati francuski brand popularan je po svojim zanimljivim nosivim kolekcijama rađenim od kvalitetnih materijala, koje ljubiteljicama ove modne marke nude odličan omjer kvalitete i cijene.

Europski lanac diskontnih trgovina Pepco, koji je od 2017. prisutan i u Hrvatskoj, uskoro će otvoriti vrata svoje nove poslovnice na drugom katu Jokera. Pepco je poznat po svojoj bogatoj ponudi odjeće za cijelu obitelj i proizvoda za kućanstvo po najnižim cijenama, te je vrlo brzo postao omiljeno mjesto za nabavu sitnica za svakodnevnu uporabu, te odjeće za djecu i odrasle.

Do kraja kolovoza Jokerovoj modnoj obitelji pridružit će se i Imperial. Talijanski brand Imperial osnovan je 1978. godine. Odlikuje ga eksperimentalni shabby chic stil, koji krši pravila i spaja nespojivo. Nova Imperial sezona inspiraciju pronalazi u grunge estetici 90-ih usklađujući iluzorne kontraste: pastelne nijanse na teškim komadima odjeće, lakoću tila i funkcionalnost trapera, cvjetne printeve na glamuroznim rokerskim komadima. Imperial spaja nespojivo i namijenjenim je onima nemirnog i kreativnog duha.

Veselimo se ovim novim otvorenjima u centru Joker!