Joker Split

Uskoro u Jokeru – Marella i Zoo City

Ljeto u Jokeru proteći će u znaku novih otvorenja! Uskoro će nam se pridružiti dvije nove trgovine koje s nestrpljenjem očekujemo. Što vam pripremamo, donosimo u nastavku 😊

Vrući srpanj u Joker će donijeti vruću modnu novost – stiže nam Marella! Marella je talijanski luksuzni modni brand, osnovan 1988 kao dio Max Mara grupe. Prvotno je Marella na tržištu predstavljena kao posebna kolekcija Max Mare, no ubrzo je zbog svoje popularnosti i prepoznatljivosti na tržištu postala samostalan brand sa svojim lancem trgovina. A jedna od Marella trgovina koja se otvara u prizemlju centra, u srpnju će postati dio Jokerove ekskluzivne modne obitelji.

Danas je Marella na tržištu prepoznata kao visokokvalitetna ženska modna marka čije kolekcije spajaju visoku modu i konfekciju, a odišu elegancijom i ženstvenošću. Širok asortiman odjeće i modnih dodataka svake nove Marella kolekcije dobro je promišljen spoj kvalitete, profinjenosti i trenda, pa ne čudi što su komadi ovog talijanskog klasika uvijek zavodljivi, laki za kombiniranje i nošenje u svim prigodama.

Kolovoz u Joker donosi drugo novo otvorenje, a to je dugoočekivani Zoo City! Ovaj popularni zoo shop nudi kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima vrhunski ugođaj kupnje uz kompletno rješenje njihovih potreba, bez obzira da li je riječ o psima ili mačkama, o pticama ili glodavcima, o ribama ili gmazovima. Bogat asortiman trgovine omogućava vam da sve za vašeg ljubimca pronađete na jednom mjestu, u prostranom prodajnom prostoru na prvom katu centra Joker, koji će prve kupce razveseliti već u kolovozu.

Veselimo se novim otvorenjima u Jokeru ovog ljeta!