story kuponi

Story Shopping Fest kuponi s popustima

Novi broj lifestyle magazina Story donosi shopping kupone koji vrijede od 13. do 19. listopada s popustima do 40%! 

Ne propustite Story Shopping Fest i fantastičnu kupnju sa Story kuponima s popustima od 30%, a samo u subotu, 16. listopada, ostvarite dodatne pogodnosti za plaćanje Premium Visa karticom.

Trgovine Jokera koje su se uključile u ovu aktivnost su Argentum, Ciciban, Galeb, Imperial, Jadran čarape, Kruna Mode, Naf Naf, Skiny i Yamamay, a detalje pogodnosti koje u ovim trgovinama možete ostvariti uz Story kupone donosimo u nastavku:

ARGENTUM 30% popusta na Bella i Stella kolekciju i 35% popusta na zlatni nakit. PBZ Card Premium Visa Happy Day 40% popusta na Bella i Stella kolekciju za plaćanje Premium Visa karticom u subotu 16. listopada. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju i vrijede bez obzira na način plaćanja. Bon vrijedi od 13. do 19.10. Popusti nisu važeći na poklon bonove, Kids kolekciju, nakit po narudžbi, zlatnike, zlatno vjenčano prstenje, poklon setove i NSD kolekciju (MSD kolekcija odnosi se na Best Buy, Shine Letters, Love LEtters i Honest bracelets).

CICIBAN 30% popusta vrijedi na dio asortimana. PBZ Card Premium Visa Happy Day 40% popusta na dio asortimana za plaćanje Premium Visa karticom u subotu 16. listopada. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Bon vrijedi od 13. do 19.10.

GALEB 30% popusta vrijedi na novu kolekciju. PBZ Card Premium Visa Happy Day 40% popusta na novu kolekciju za plaćanje Premium Visa karticom u subotu 16. listopada. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Bon vrijedi od 13. do 19.10.

IMPERIAL 30% popusta vrijedi na dio asortimana. PBZ Card Premium Visa Happy Day 40% popusta na dio asortimana za plaćanje Premium Visa karticom u subotu 16. listopada. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Bon vrijedi od 13. do 19.10.

JADRAN ČARAPE 30% popusta na Jadran i Mia arssi čarape te Jadran asortiman rublja. PBZ Card Premium Visa Happy Day 40% popusta na Jadran i Mia arssi čarape te Jadran asortiman rublja za plaćanje Premium Visa karticom u subotu 16. listopada. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Bon vrijedi od 13. do 19.10.

KRUNA MODE 30% popusta vrijedi na veći dio asortimana. PBZ Card Premium Visa Happy Day 40% popusta na veći dio asortimana za plaćanje Premium Visa karticom u subotu 16. listopada. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Bon vrijedi od 13. do 19.10.

NAF NAF 30% popusta vrijedi na dio asortimana. PBZ Card Premium Visa Happy Day 40% popusta na dio asortimana za plaćanje Premium Visa karticom u subotu 16. listopada. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Bon vrijedi od 13. do 19.10.

SKINY 30% popusta vrijedi na dio asortimana. PBZ Card Premium Visa Happy Day 40% popusta na dio asortimana za plaćanje Premium Visa karticom u subotu 16. listopada. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Bon vrijedi od 13. do 19.10.

YAMAMAY 30% na dio kolekcije jesen/zima. PBZ Card Premium Visa Happy Day 40% popusta na dio kolekcije jesen/zima za plaćanje Premium Visa karticom u subotu 16. listopada. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Bon vrijedi od 13. do 19.10.

, , , , , , , ,