Joker Split

Sandale i natikače umjesto nakita? Replay kaže da!

Pokloni dami pravu cipelu i ona će osvojiti svijet!

Trudeći se zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve, Replay se ove sezone dodatno potrudio oko detalja kada su u pitanju sandale i natikače. Modeli dizajnirani  da učine svaki korak udobnim, laskaju stopalu te tako postaju pravi ovosezonski must have! Svi Replay footwear modeli nalaze na Sezonskoj akciji koja donosi popuste do čak 50%!

Replay sandale predstavljaju samu esenciju ljeta

Udobnost, ležernost i estetika, tri su poprilično dobra razloga da za sebe odaberete jedan od modela iz nove kolekcije! Od luksuznih kožnih do klasičnih platnenih, pa do raznih oblika od gladijator i t-bar stila, s Replay sandalama spremni ste za odlazak na plažu ili trodnevni festival. Lako se kombiniraju s haljinama ili jeansom te su definitivan ljetni evergreen.

Replay Sezona Proljeće-Ljeto 2019

Osim nježnijih modela, pažnju privlače i robusnije varijante koje uzorcima pozivaju na avanturu! Dominantne i snažne boje čine ove modele savršenim za kombinacije kojima želite stvoriti jak stilski dojam, a dizajn pojačan masivnim elementima svakom će outfiti dati nomadski art touch koji inspirira smjelošću.

Natikače kao da je stvorene za odlazak na plažu iz snova!

Raznoliki modeli Replay natikača zasigurno će zadovoljiti i  najzagriženije fashioniste koji su već sve isprobali i vidjeli!

Sjajni elementi kao jedna od osnova ove linije, na različite načine upotpunjuju zanimljiva dizajnerska rješenja te tako poprimaju modnu ulogu gotovo nakita, što ih čini izrazito primamljivim kada je u pitanju nadogradnja garderobe za novu sezonu, dok sam dizajn priča bezvremensku priču što ih pak čini It komadom i za sljedeću sezonu.

Replay Sezona Proljeće-Ljeto 2019

Druga dizajnerska misao vodilja donosi klasične modele u crno bijeloj boji začinjene zlatom u tkanini, koji će šarene odjevne kombinacije staviti u savršeni balans te tako cijelom looku dati završni touch.


Replay Sezona Proljeće-Ljeto 2019.

Atraktivne modele Replay footwear artikala koji se mogu uklopiti u svaki styling, ulovite u trgovini Replay u Jokeru na Sezonskoj akciji koja donosi popuste od čak 50%.