Joker Split

Otvorenje renoviranog Tommy hipermarketa

Renovirani hipermarket Tommy otvorio je svoja vrata u srijedu 15.3.

Trgovački lanac Tommy ponovo je otvorio svoj hipermarket u Jokeru, nakon obavljenog cjelovitog renoviranja i prilagodbe prodajnog prostora u skladu s najnovijim prodajnim standardima.

Hipermarket Tommy u Jokeru sada je dodatno moderniziran i opremljen, kako bi kupcima osigurali kvalitetan doživljaj kupovine i primjerenu uslugu, te je predstavljen novi unapređeni koncept Tommy hipermarketa koji donosi nove iskorake i nove funkcionalnosti prodajnog prostora.

Radi se o trenutačno najmodernijem i najuređenijem maloprodajnom objektu u Hrvatskoj. Za cjelokupan projekt TOMMY novog koncepta trgovine, od projektiranja i dizajna do vizualnog označavanja i ostalih aktivnosti, bio je zadužen interni Tommy tim, pri čemu je korištena najinovativnija i najkvalitetnija oprema u segmentu maloprodaje.

Ponuda Tommy prodavaonica, a posebno hipermarketa je prepoznatljivo dobra i karakterizira je bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Posebna pozornost je usmjerena na odjele mesnice, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu je instalirano i 8 brzih samoposlužnih blagajni, moderniziran je i ubrzan proces prihvata ambalaže novim automatiziranim sustavom, a primijenjeno je i niz drugih inovativnih tehnoloških rješenja.

U hipermarketu su instalirane i nove moderne digitalne vage, a kao posebna i jedinstvena inovacija ističe se digitalni prikaz cijena na pojedinim odjelima, čime su postavljeni novi kriteriji u maloprodajnoj tehnologiji.

Kupci imaju i mogućnost provjere cijena, stanja bodova na kartici vjernosti, te stanja računa na darovnoj karticu putem tzv. „price checker“ uređaja.

Stalnim inovacijama i investicijama u razvoj poslovanja Tommy potvrđuje trajnu usmjerenost kompanije ka unapređenju poslovanja, a to je najbolje vidljivo upravo u novootvorenom preuređenom hipermarketu u Jokeru.

Povodom otvaranja za sve svoje kupce Tommy je pripremio posebnu ponudu koja se odnosi samo na prodajno mjesto u Jokeru , a možete je prelistati klikom na link.