nova otvorenja u Jokeru

Opening soon – nova otvorenja u Jokeru

Sa zadnjim danima ljeta i početkom jeseni u Joker stižu novi brendovi koje s nestrpljenjem očekujemo. Tako će sve ljubiteljice beauty ponude oduševiti skoro otvorenje Kiko Milano trgovine, dok će se za dozu modnih noviteta u ponudi Jokera pobrinuti nova otvorenja premium trgovina Shoetique i Mona.

SHOETIQUE je originalni hrvatski brend luksuzne obuće i odjeće koji prvi, i za sada jedini, na hrvatsko tržište donosi brendove kao što su Cruyff Classics, Ghoud, Off The Pitch, Mercer i mnoge druge. U kratkom roku Shoetique je postao jedno od omiljenih mjesta koje posjećuju modni znalci, jer nudi brendove koji svojim dizajnom prate najnovije trendove i svrstavaju se uz bok s ekskluzivnim svjetskim brendovima kojima konkuriraju pristupačnijom cijenom i vrhunskom kvalitetom izrade. Shoetique, kao i brendovi koje zastupa, odišu luksuznim i sportskom izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu – Football luxury.

Jedna od najvećih posebnosti ovog brenda je i višegodišnja suradnja s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije. Osim širokog asortimana tenisica, u trgovini Shoetique možete pronaći i odjeću nekih od gore navedenih brendova, asoritiman za djecu – Cruyff Kids, accessorise te sredstva za čišćenje poznatog brenda Jason Mark.

Za uzbudljivu beauty jesen pobrinut će se Fashion Company s otvorenjem prve KIKO Milano trgovine u Dalmaciji. Brend KIKO Milano osnovan je 1997. godine s vizijom da postane profesionalni kozmetički brend visoke kvalitete i misijom zadovoljavanja zahtjeva žena svih uzrasta. KIKO poruka o ljepoti glasi „Budi ono što želiš biti“ i naglašava napore brenda da svojom širokom ponudom omogući damama širom svijeta da jasno pokažu svoj stav, karakter i individualnost. Raznovrsnost boja, tekstura i tonova daje nam mogućnost da se izrazimo i zablistamo u svakoj prilici. Očekivani termin otvorenja prve Kiko Milano trgovine u Dalmaciji je sredinom listopada.

Listopad nam donosi dugoočekivano modno osvježenje u Joker, fashion brand Mona. MONA je već dobro poznati modni brend ženama koje cijene dizajn i kvalitetu, stil sa pomakom. Ograničena proizvodnja dizajnerskih komada svakako su velika Monina snaga, dok će pratitelji brenda reći da su to artikli od kože koji se prenose s generacije na generaciju. Mona kožna jakna je ručno rađeni komad za koji u sezoni postoje liste čekanja; od bajkerica do statement jakni svaka je ručno šivana od najfinije mlade talijanske kože po skicama talentiranih beogradskih dizajnera.

Svaki mjesec izlazi nova Mona mini kolekcija tekstila u vrlo ograničenim količinama upotpunjena pratećim asortimanom torbica. Dizajnerske kolaboracije, novi asortiman proizvoda i nove lokacije samo su dio iznenađenja koja nam Mona za jesen sprema.

Mi smo spremni za jesen prepunu modnih & beauty novosti u Jokeru, pripremite se i vi 🙂