Joker Split

Novo u Jokeru

Skiny, Replay&Sons, Triumph

Dalmacija je dobila novu destinaciju za kupovinu Skiny rublja, na prvom katu Jokera u novootvorenoj trgovini Skiny. Splićani oduvijek imaju oko za modu, prate svjetske trendove i šire ih na ostale dijelove Hrvatske. Brand Skiny, sigurno smo, postati će novo neizostavno odredište za kupovinu kvalitetnog donjeg rublja i kupaćih kostima.

Nakon kratke pauze, s nama je ponovno Replay&Sons, modna oaza za male ljubitelje urbane mode. Na drugom katu Jokera, pored trgovine Mass, u reprezentativnom prostoru koji odiše zabavnom modnom avanturom za najmlađe, ponovno u ponudi Jokera možete pronaći najnoviju kolekciju ove dječje modne marke.

Na istom katu, u susjednom prostoru s nama je i trgovina Triumph, poznati njemački brand i jedan od vodećih svjetskih proizvođača donjeg rublja. Tvrtka je zastupljena u više od 120 zemalja, a u trgovinu u jokeru donosi najveći i najnoviji izbor donjeg rublja, grudnjaka bez rubova, pamučnog rublja, sexy rublja, kupaćih kostima – jednodijelnih i dvodijelnih, spavaćih programa, posebnih kolekcija za oblikovanje tijela i još mnogo toga. Brand Triumph predstavlja zavodljive stilove koji kombiniraju kvalitetne tkanine koje nude nešto za svaku posebnu priliku – blještavilo, glamur, elegancija i udobnost.