Joker Split

Novo otvorenje u Jokeru – Shoetique

Sa zadnjim danima listopada u prizemlje Jokera stigla je još jedna premium modna adresa – Shoetique.

SHOETIQUE je originalni hrvatski brend luksuzne obuće i odjeće koji prvi, i za sada jedini, na hrvatsko tržište donosi brendove kao što su Cruyff Classics, Ghoud, Off The Pitch, Mercer i mnoge druge.

U kratkom roku Shoetique je postao jedno od omiljenih mjesta koje posjećuju modni znalci, jer nudi brendove koji svojim dizajnom prate najnovije trendove i svrstavaju se uz bok s ekskluzivnim svjetskim brendovima kojima konkuriraju pristupačnijom cijenom i vrhunskom kvalitetom izrade. Shoetique, kao i brendovi koje zastupa, odišu luksuznim i sportskom izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu – Football luxury.

Jedna od najvećih posebnosti ovog brenda je i višegodišnja suradnja s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

Osim širokog asortimana tenisica, u trgovini Shoetique možete pronaći i odjeću nekih od gore navedenih brendova, asoritiman za djecu – Cruyff Kids, accessorise te sredstva za čišćenje poznatog brenda Jason Mark.

Želimo dobrodošlicu novom članu Jokerove premium fashion obitelji!

Shoetique trgovinu potražite u prizemlju Jokera, pored ulaza Brodarica.