nove kolekcije novi jesenski trendovi

Nove kolekcije, novi jesenski trendovi

Ma koliko se teško opraštali od najopuštenijeg godišnjeg doba, vrijeme je da jeseni priznamo dolazak, ali i da u njenu čast pronađemo neki novi look, modni update ili bar kozmetičko osvježenje garderobe za sebe i svoje najmilije. Srećom, nove su kolekcije u trgovinama u Jokeru popunjene, a modni hitovi hladnijeg dijela godine očekuju nas u nikad većem broju.

Naravno, svoj ćemo sezonski shopping ostaviti za trenutak kad smo osnovnim potrepštinama opskrbili sve druge članove obitelji i kad se, uz spuštanje žive u termometru, osjećamo inspiriranima za prve jesenje kombinacije.. A ovih je dana, ako nas pitate, nastupilo upravo takvo vrijeme.

U nastavku vam donosimo najbolje od novih kolekcija ekskluzivnih i high street brandova zastupljenih u Jokeru, a svoje jedinstvene komade za prepoznatljivu stilsku jesen pronađite u Imperialu, Karli, Pinku, Naf Nafu, Elisabetti Franchi, Twinsetu, Liu Jo, Replayu, Gantu, Fashion&Friends, Shoebedo, Europi92, Shoosteru, Diechmannu, Massu i brojnim drugim trgovinama…  

baby blue outfit

I premda nam je prva asocijacija na jesenske i zimske boje smeđa ili bež, siva ili crna, mi smo se u istraživanje modnih trendova ove jeseni upustili uz nešto nježniju baby blue boju, koja je čest stanovnik novih kolekcija u trgovinama Jokera.

Ovu poprilično neobičnu nijansu za jesenje dane dizajneri su ove godine izvukli kao idealnu za dane opraštanja od vedrih ljetnih tonova i prelazak u zagasito doba godine, i ponudili niz modnih razloga zbog kojih ćemo rado prihvatiti tu ideju.

Potragu za jesenskim modnim osvježenjem nastavili smo uz ženinu najbolju prijateljicu – torbu! Torbe su na mnogo načina produžetak naše osobnosti, njima poručujemo mnogo toga, pa ih instinktivno i odabiremo kao neku vrstu osobne karte.

Zato smo za jednu od naših tema u rubrici Joker Fashion Portfolio odabrali hit modele torbi ove sezone i pokušali procijeniti koji ste tip osobe prema modelu koji vam je najdraži.

Našu modnu pretragu nastavljamo i dalje, zato pratite nove teme naše modne rubrike Joker Fashion Portfolio i inspirirajte se za idući shopping u Jokeru!

A što se krije u novim kolekcijama trgovina pogledajte u nastavku…

NOVA COMMA KOLEKCIJA ZA SUVREMENU ŽENU

Mi žene volimo ženstvenost. Ponekad elegantne, često ležerne… želimo da outfiti budu fleksibilni poput nas – svestrani i za različite prigode. A upravo takva je i nova Comma kolekcija kreirana za suvremenu ženu koja zrači samopouzdanjem, ženstvenošću i strašću.

Cimet smeđa, maslinasta i prljavo bijela… boje su koje dominiraju jesenskim trendovima i novom Comma kolekcijom. Ova svestrana kolekcija, istovremeno elegantna i ležerna, čeka vas u Comma trgovini u Jokeru

comma kolekcija

NAJNOVIJA REPLAY KOLEKCIJA KOJA ODUZIMA DAH

I Replay trgovinama zavladala je nova energija: stigla je najnovija kolekcija jesen-zima! Romantični krojevi, pastelne boje i nježan cvjetni print u kombinaciji s materijalima koji su prije svega udobni i u klasičnom Replay stilu- pomalo edgy, robusni i autentično drugačiji mogu se pronaći i ove sezone u kolekciji koja je nosiva i trendi.