Joker Split

Novo u Jokeru – Imperial i Naf Naf

Sretni smo što su nam se od 30.8. pridružila dva nova modna branda koja smo s nestrpljenjem iščekivali – potražite novootvorene trgovine IMPERIAL i NAF NAF na prvom katu centra Joker!

Jedan od top 10 najvećih francuskih ženskih ready-to-wear modnih brandova, Naf Naf, otvorio je vrata svoje nove trgovine na prvom katu Jokera. Ovaj poznati francuski brand popularan je po svojim zanimljivim nosivim kolekcijama rađenim od kvalitetnih materijala, koje ljubiteljicama ove modne marke nude odličan omjer kvalitete i cijene.

Jokerovoj modnoj obitelji pridružio se i Imperial. Talijanski brand Imperial osnovan je 1978. godine. Odlikuje ga eksperimentalni shabby chic stil, koji krši pravila i spaja nespojivo. Nova Imperial sezona inspiraciju pronalazi u grunge estetici 90-ih usklađujući iluzorne kontraste: pastelne nijanse na teškim komadima odjeće, lakoću tila i funkcionalnost trapera, cvjetne printeve na glamuroznim rokerskim komadima. Imperial spaja nespojivo i namijenjenim je onima nemirnog i kreativnog duha.

Zavirite u ove novootvorene trgovine i oduševite se novim kolekcijama!