povratak školi uz nagrade je bolji

Nagradni natječaj “Povratak školi uz nagrade je bolji”

Jeste spremni za školu? A jeste li za to da vam povratak školi olakšamo super nagradama? To se naravno – ne odbija 😊

Početak rujna na Jokerovoj Facebook stranici proći će u znaku nagrada, jer smo vas kroz 8 dana odlučili počastiti prigodnim poklonima, poklon bonovima i opremom. Sve što trebate napraviti je pratiti Jokerovu Facebook stranicu od 2. do 9.9. (ako već niste, lajkajte našu stranicu @jokersplit) i odgovoriti na pitanje postavljeno u dnevnoj objavi. Osam dana – osam nagrada! Jedan komentar koji odaberemo nasumičnim odabirom svakog dana osvaja dnevnu nagradu.

Detalje nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „POVRATAK ŠKOLI UZ NAGRADE JE BOLJI“

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA Organizator nagradnog natječaja „Povratak školi uz nagrade je bolji“ je Joker d.o.o. sa sjedištem u Splitu, Put Brodarice 6, OIB 49168006090, u daljnjem tekstu: Organizator. Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na web i Facebook stranici Organizatora – Joker (https://web.facebook.com/jokersplit/). Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na web i Facebook stranici.

SVRHA I CILJ NATJEČAJA Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora i zakupnika koji posluju u poslovni prostorima Organizatora.

TKO MOŽE SUDJELOVATI Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati prebivalište u Republici Hrvatskoj i treba biti pratitelji Facebook stranice centra Joker. U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora, kao i članovi njihovih užih obitelji. Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca mora imati navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Kad je dobitnik nagrade malodobna osoba koja je navršila 16 godina, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju prema zakoom propisanim uvjetima, odnosno nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos. Osobe mlađe od 16 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju. Pravo sudjelovanja u natječaju ostvaruje se ostavljanjem autorskog komentara sudionika/ce ispod objave koja komunicira nagradni natječaj na zadanu temu i u zadanom roku.

TRAJANJE NATJEČAJA Natječaj započinje 2.9.2021. a traje do 9.9.2021. Na službenoj Facebook stranici centra Joker svaki dan od 2. do 9.9.2020. bit će objavljena po jedna objava koja komunicira nagradni natječaj, a rok za prijavu za svaku od postavljenih objava je 24 sata od termina objave.

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU Za sudjelovanje u natječaju pratitelji stranice trebaju u komentaru ispod objave ostaviti autorski komentar kojim se odgovara na nagradno pitanje koje je postavljeno u objavi u definiranom vremenu. Jedan komentar odabran nasumičnim odabirom bit će nagrađen definiranom nagradom. Sudjelovati se može samo s jednim komentarom na svaki nagradni post.

NAGRADE Za svaku pojedinačnu dnevnu objavu u sklopu nagradnog natječaja definirana je dnevna nagrada. Popis pojedinačnih nagrada za dnevne objave nagradnog natječaja su u nastavku:

2.9.2021.         Hoću knjigu školska torba, pernica, vrećica

3.9.2021.         Ruksak Adidas trgovine Sport&Moda Kids

4.9.2021.         Ciciban poklon bon 300 kn

5.9.2021.         Hervis poklon bon 300 kn

6.9.2021.         Ruksak Nike trgovine Sport&Moda Kids

7.9.2021.         Hoću knjigu školska torba, pernica, vrećica

8.9.2021.         Hervis poklon bon 300 kn

9.9.2021.         Set posteljine Owls Tilly trgovine Meblo trade

Nagrada nije prenosiva, ne može se zamijeniti nekim drugim predmetom ili novčanim iznosom i ne može je osvojiti osoba koja je u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koje priređuje nagradni natječaj.

OBJAVA DOBITNIKA Rezultati natječaja i dobitnik će biti objavljeni najkasnije u roku od 48 sati od završetka svakog pojedinačnog dnevnog zadatka. Dobitnik će biti objavljen putem komentara na objavi dnevnog zadatka za koji se dodjeljuje nagrada.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE Dobitnik će biti kontaktiran direktnom porukom u Facebook inboxu radi provjere osobnih podataka i dogovora termina preuzimanja nagrade. Nagrada se preuzima na info pultu u prizemlju centra Joker.

POSEBNE NAPOMENE Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi podaci i materijali koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, obzirom da su oni neophodni za odabir i kontaktiranje dobitnika, te provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja i objavu dobitnika nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka može se provjeriti na poveznici: https://joker.hr/pravilnik-o-zastiti-osobnih-podataka-i-pravne-napomene/ .

Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj. Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdani razlog. Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku.