Joker Split

Nagradni natječaj “Jokerov poklon ispod bora – četvrta adventska nedjelja”

I posljednja adventska nedjelja proteći će u znaku dobrih nagrada i ovim ćemo nagradnim natječajem zaključiti naše adventsko darivanje. I ovaj put pripremili smo vrijedne poklon pakete za našu Facebook i Instagram stranicu, pa vas pozivamo da sudjelujete i u ovom četvrtom i ujedno posljednjem nagradnom natječaju u prosincu.

Detalje nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „JOKEROV POKLON ISPOD BORA“

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA Organizator nagradnog natječaja „Jokerov poklon ispod bora – četvrta adventska nedjelja“ je Joker d.o.o. sa sjedištem u Splitu, Put Brodarice 6, OIB 49168006090, u daljnjem tekstu: Organizator. Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na web stranici Organizatora – Joker (www.joker.hr ). Organizator ne preuzima odgovornost o znanju sudionika o promjenama pravila natječaja sve dok su te promjene objavljene na web stranici.

SVRHA I CILJ NATJEČAJA Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora i zakupnika koji posluju u poslovni prostorima Organizatora.

TKO MOŽE SUDJELOVATI Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati prebivalište u Republici Hrvatskoj i treba biti pratitelji stranice centra Joker, i to: za sudjelovanje u nagradnom natječaju na Facebooku treba biti pratitelj stranice @jokersplit na Facebooku, a za sudjelovanje u nagradnom natječaju na Instagramu, treba biti pratitelj stranice @jokersplit na Instagramu. U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora, kao i članovi njihovih užih obitelji. Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca mora imati navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Kad je dobitnik nagrade malodobna osoba koja je navršila 16 godina, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju prema zakonom propisanim uvjetima, odnosno nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos. Osobe mlađe od 16 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju. Pravo sudjelovanja u natječaju ostvaruje se ostavljanjem komentara sudionika/ce ispod objave koja komunicira nagradni natječaj u zadanom roku.

TRAJANJE NATJEČAJA Natječaj započinje 20.12.2020. a traje do 23.12.2020 u 10:00 sati. Na službenoj Facebook i Instagram stranici centra Joker u nedjelju 20.12.2020. bit će objavljena po jedna objava koja komunicira nagradni natječaj (jedna na Facebooku, druga na Instagramu), a rok za prijavu na postavljene objave je 23.12.2020. do 10:00 sati.

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU Za sudjelovanje u natječaju pratitelji Facebook i/ili Instagram stranice trebaju u komentaru ispod objave koja komunicira nagradni natječaj ostaviti komentar na način da označe/tagiraju osobu kojoj žele darovati nagradu iz objave. Nakon isteka roka za prijavu, nasumičnim odabirom (random comment picker) odabrat će se dobitnik nagrade na Facebook objavi i Instagram objavi. Izbor se radi za svaku objavu zasebno.

NAGRADE Za svaku od objava na Facebooku i Instagramu u sklopu nagradnog natječaja definiran je nagradni fond. Popis nagrada za objave nagradnog natječaja na Facebooku i Instagramu su u nastavku:

Objava na Facebooku:

Estee Lauder Nutritious krema Fabu Spota vrijednosti 650 kn

s.Oliver poklon bon 200 kn

Comma poklon bon 200 kn

Objava na Instagramu:

Hoću knjigu Book box vrijednosti 249 kn / vrijednost sadržaja 300 kn

Sport&Moda Kids ruksak Nike vrijednosti 299 kn

Dm darovna kartica u vrijednosti 300 kn

Nagrada nije prenosiva, ne može se zamijeniti nekim drugim predmetom ili novčanim iznosom i ne može je osvojiti osoba koja je u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koje priređuje nagradni natječaj.

OBJAVA DOBITNIKA Rezultati natječaja i dobitnici bit će objavljeni najkasnije u roku od 48 sati od završetka roka za prijavu na nagradni natječaj. Dobitnici će biti objavljeni putem komentara na objavama na kojima se dodjeljuje nagrada.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE Dobitnici će biti kontaktirani direktnom porukom u inboxu radi provjere osobnih podataka i dogovora termina preuzimanja nagrade. Nagrada se preuzima na info pultu u prizemlju centra Joker.

POSEBNE NAPOMENE Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi podaci i materijali koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, obzirom da su oni neophodni za odabir i kontaktiranje dobitnika, te provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja i objavu dobitnika nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka može se provjeriti na poveznici: https://joker.hr/pravilnik-o-zastiti-osobnih-podataka-i-pravne-napomene/ .

Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj. Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdani razlog. Facebook i Instagram nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom i Instagramom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku i Instagramu.