Joker Split

Nagradni natječaj – Dan žena

Vaše žensko društvo povodom Dana žena Joker vodi u kino – CineStar Joker pravo je mjesto za žensko druženje uz dobar filmski naslov.

Ako želiš povesti svoje prijateljice, sestre, rodice, mamu, bake… na filmsko druženje, evo prave prilike da u kino odeš besplatno jer ti Joker daruje kino ulaznice u nagradnom natječaju ‘Dan žena u kinu’.

Detalje nagradnog natječaja donosimo u nastavku.

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „DAN ŽENA U KINU“

ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA Organizator nagradnog natječaja „Dan žena u kinu“ je Joker d.o.o. sa sjedištem u Splitu, Put Brodarice 6, OIB 49168006090, u daljnjem tekstu: Organizator. Za natječaj vrijede navedena Pravila koja su obvezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene Pravila natječaja u bilo koje vrijeme tijekom trajanja natječaja. Ova pravila, kao i svaka njihova promjena, bit će objavljena i počinju vrijediti od datuma objave na Instagram i Facebook stranici Organizatora.

SVRHA I CILJ NATJEČAJA Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora i zakupnika koji posluju u poslovni prostorima Organizatora.

TKO MOŽE SUDJELOVATI Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca treba imati prebivalište u Republici Hrvatskoj i treba biti pratitelji stranice centra Joker na Facebooku i Instagramu ) . U natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora, kao i članovi njihovih užih obitelji. Da bi sudjelovao u natječaju, sudionik/ca mora imati navršenih 16 godina u trenutku objave ovog natječaja. Kad je dobitnik nagrade malodobna osoba koja je navršila 16 godina, organizator će uručiti nagradu roditelju ili staratelju prema zakonom propisanim uvjetima, odnosno nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos. Osobe mlađe od 16 godina nemaju pravo sudjelovanja u natječaju. Pravo sudjelovanja u natječaju ostvaruje se ostavljanjem komentara sudionika/ce ispod objave koja komunicira nagradni natječaj u zadanom roku.

TRAJANJE NATJEČAJA Natječaj započinje 8.3.2023. objavom na Facebook i Instagram stranici Organizatora, a traje 48 sata od objave. Na službenoj Facebook i Instagram stranici centra Joker 8.3.2023. bit će objavljena objava koja komunicira nagradni natječaj, a rok za prijavu na postavljenu objavu je 48 sata od termina objave.

KAKO SUDJELOVATI U NATJEČAJU Za sudjelovanje u natječaju pratitelji Facebook stranice trebaju u komentaru ispod objave koja komunicira nagradni natječaj ostaviti komentar na način da označe/tagiraju ženske osobe koje žele povesti u kino CineStar Joker na jednu projekciju filma. Sudionik nagradnog natječaja može tagirati najviše 8 osoba u jednom komentaru. Ukoliko sudionik nije pratitelj Instagram ili Facebook stranice Jokera, da bi sudjelovao u natječaju mora zapratiti Facebook i Instagram stranicu organizatora. Nakon isteka roka za prijavu, nasumičnim odabirom (random comment picker) odabrat će se dobitnici nagrade na Facebook i Instagram objavi.

NAGRADE Nagradni fond ovog nagradnog natječaja su kino kuponi koji se mogu zamijeniti za 2D ulaznicu na blagajni kina CineStar Joker Split s rokom iskoristivosti do 31.3.2023. Ukupno će biti 6 dobitnika – 3 na Facebook i 3 na Instagram objavi. Broj kino kupona koje dobitnik osvaja u nagradnom natječaju zavisi o broju tagiranih osoba koje sudionik ostavi u komentaru ispod objave nagradnog natječaja. Najveći broj kino kupona koje dobitnik može osvojiti je 9 (za sebe i najviše 8 tagiranih osoba).

Nagrada nije prenosiva, ne može se zamijeniti nekim drugim predmetom ili novčanim iznosom i ne može je osvojiti osoba koja je u bilo kakvoj vezi sa zaposlenicima društva koje priređuje nagradni natječaj.

OBJAVA DOBITNIKA Rezultati natječaja i dobitnici bit će objavljeni najkasnije u roku od 24 sata od završetka roka za prijavu na nagradni natječaj. Dobitnici će biti objavljeni putem komentara na objavi na kojoj se dodjeljuje nagrada.

MJESTO I NAČIN PREUZIMANJA NAGRADE Dobitnici će biti kontaktirani direktnom porukom u inboxu radi provjere osobnih podataka i dogovora termina preuzimanja nagrade. Nagrada se preuzima na info pultu u prizemlju centra Joker.

POSEBNE NAPOMENE Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi podaci i materijali koriste isključivo u svrhu organizacije i provođenja nagradnog natječaja, obzirom da su oni neophodni za odabir i kontaktiranje dobitnika, te provjeru ispunjavanja uvjeta natječaja i objavu dobitnika nagrade. Detaljne informacije o obradi osobnih podataka može se provjeriti na poveznici: https://joker.hr/pravilnik-o-zastiti-osobnih-podataka-i-pravne-napomene/ .

Sudjelovanjem u ovom natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila. Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljeni sadržaj ili prekinuti natječaj. Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Organizator ima pravo promijeniti pravila natječaja ukoliko smatra da za to postoji opravdani razlog. Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je isti ikako povezan s Facebookom. Sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a ne Facebooku.