nagradna igra tekstilpromet

Nagradna igra Tekstilprometa

Trendove spoji i ljetovanje osvoji – nagradna igra za kupce u trgovinama Tekstilprometa, a u Jokeru su to Skiny, Imperial, Naf Naf i Galeb,

Ovog ljeta ostanite u trendu s novim ručnikom za plažu, atraktivnim kupaćim kostimom ili večernjoj haljini. Sve što vam je potrebno za nezaboravno ljeto pronađite u Tekstilprometovim prodavaonicama u Jokeru i osvojite jedno od mogućih 20 sedmodnevnih ljetovanja u mobilnoj kućici za obitelj ili ekipu u Kampu Galeb u Omišu.  Kako ne bi ostali bez novih tenisica za ugodnu vožnju biciklom ili lagane jakne za planinarenje, osim ljetovanja možete osvojiti i jedan od 20 poklon bonova u vrijednosti od 500 kn.

U nagradnoj igri „Trendove spoji, ljetovanje osvoji“ možete sudjelovati kupnjom od minimalno 50 kuna u jednoj od mnogobrojnih prodavaonica Tekstilprometa, a u Jokeru su to Skiny, Imperial, Naf Naf i Galeb, u periodu od 1. srpnja do 29. srpnja 2020. Pošaljite SMS s brojem računa i vašim podacima na broj 60006 i osvojite jednu od nagrada iz bogatog fonda s više od 100 nagrada.

Prve dobitnike ljetovanja i ostalih nagrada izvlačimo već 15. srpnja, a drugo izvlačenje će se održati 29. srpnja 2020.

Detalje nagradne igre pronađite na: https://cutt.ly/tekstilpromet-ljetovanje

, , ,