comma kolekcija

Moderna i suvremena Comma žena

Mi žene volimo ženstvenost. Ponekad elegantne, često ležerne… želimo da outfiti budu fleksibilni poput nas – svestrani i za različite prigode. A upravo takva je i nova Comma kolekcija kreirana za suvremenu ženu koja zrači samopouzdanjem, ženstvenošću i strašću.

Suvremene žene raznolikije su no ikad jer utjelovljuju sve vrste uloga kao što su: partnerica, majka, poduzetnica, prijateljica, suradnica. Njihov utjecaj na društvo, posao i politiku raste. Tradicionalne rodne uloge polako nestaju. Majčinstvo i karijera i te kako su mogući, a raste svjesnost da su druge žene saveznice, a ne konkurencija. Zajedno možemo učiniti više.

Brand Comma osjetio je želju za fleksibilnošću u oblikovanju stylinga i sukladno tome prilagodio svoje modne kreacije. Nadolazeći hit su haljine, jakne i hlače od veganske kože koje se savršeno kombiniraju s raznim materijalima za različite prigode.

U jesen nas prate nijanse cimet smeđe, crne i prljavo bijele. Ove sezone ključne su nježne jednobojne haljine kao što je kombinacija elegantnog baršuna i crnog trapera. Narančasto-crvena boja osim što odiše toplinom neće proći nezapaženo.

Sve trendove jeseni potražite u trgovini Comma u prizemlju Jokera.