Joker Split

Mirisni Instagram giveaway by Fabu Spot

Mirisni giveaway na našoj Instagram stranici očekuje vas u danima pred Valentinovo.

Pratite stoga našu Instagram stranicu @jokersplit i sudjelujte u nagradnom natječaju u kojem možete osvojiti set Jo Malone London koji nam je osigurala parfumerija Fabu Spot u Jokeru.

Pravila natječaja potražite u nastavku.

PRIREĐIVAČ I SVRHA NAGRADNE IGRE

Članak 1.

Priređivač nagradne igre „Mirisni giveaway za Valentinovo“ u daljnjem tekstu „nagradna igra“) je tvrtka Joker d.o.o., Put Brodarice 1, Split. Nagradna igra priređuje se u svrhu promocije trgovačkog centra Joker.

TERMINI NAGRADNE IGRE

Članak 2.

Nagradna igra započinje objavom na Instagram @jokersplit u ponedjeljak 12. veljače 2024., te traje do srijede 14. veljače 2024. u 12 sati.

NAGRADE

Članak 3.

Sudionici u Nagradnoj igri natječu se za jednu nagradu – Jo Malone set koji se sastoji od Jo Malone Lime Basil Mandarin unisex kolonjske vode i mirisne svijeće iste linije. Vrijednost nagrade je 154,88 eur.

Nagradu nije moguće isplatiti u novčanoj protuvrijednosti niti bilo kojim drugim vrijednostima, osim u ovom članku navedenom. Nagrada se preuzima isključivo na info pultu centra Joker, Put Brodarice 6, Split. Organizator nema obavezu organizacije niti financiranja prijevoza dobitniku do lokacije na kojoj može realizirati nagradu niti slati nagradu poštom dobitniku.

PRAVO SUDJELOVANJA I NAČIN SUDJELOVANJA

Članak 4.

Nagradnoj igri mogu pristupiti sve punoljetne osobe s prebivalištem u RH. Sudionici pristupaju natječaju na sljedeći način (svi uvjeti moraju biti zadovoljeni za kandidiranje za nagradu):

a) sudionik mora objaviti komentar na instagram stranici @jokersplit ispod objave Organizatora koja se odnosi na Nagradnu igru

b) u komentaru mora tagirati jedu osobu

c) osoba koja je ostavila komentar i osoba koja je tagirana u komentaru moraju biti pratitelji Instagram stranice @jokersplit i @fabuspot_hrvatska.

U nagradnom natječaju može se  sudjelovati samo s jednim komentarom.

Članak 5.

Dobitnika nagrade određuje Organizator nasumičnim odabirom provedenim kroz web platformu https://commentpicker.com/

U obzir za nagradu dolaze samo sudionici koji su zadovoljili sve uvjete navedene u Članku 4. Objava dobitnika obavit će se u ponedjeljak, 14. veljače 2022. poslije 12 sati.

REZULTATI IGRE I PREUZIMANJE NAGRADE

Članak 6.

Ime dobitnika Nagradne igre bit će objavljeno u komentaru objave nagradnog natječaja na instagram stranici @jokersplit te će isti biti obaviješten putem poruke u inbox o načinu preuzimanja nagrade. Realizacijom nagrade prestaju sve obveze Organizatora Nagradne igre prema dobitnicima.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Članak 7.

Prijavom na Nagradnu igru sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti i procesirati njihove podatke isključivo u svrhu provođenja Nagradne igre. Podnošenje podataka za Nagradnu igru je dobrovoljno. U slučaju da sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama niti će podatke koristiti u druge svrhe koje nisu neophodne za ispunjenje Nagradne igre. Sudjelovanjem u Nagradnoj igri sudionici su izričito upoznati sa načinom proglašenja pobjednika, javnom objavom imena na Instagram profilu @jokersplit. Ostali podaci koji su potrebni za dostavu nagrade, razmijenit će se putem inboxa.

OPĆE ODREDBE

Članak 8.

Facebook/Instagram nije uključen u organizaciju nagradne igre niti za njega odgovara.

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samim sudjelovanjem u nagradnoj igri.

Joker d.o.o.