Joker Split

Kaput – ključni komad Comma nadolazeće sezone

Ključni komad odjeće za nadolazeću jesen/zimu svakako je kaput. A tu je sve moguće!

Izbor materijala, uzoraka, boja i krojeva nikad nije bio veći. S jedne se strane trendovi kroz tradicionalne materijale poput vune, kože, umjetnog krzna i samta vraćaju prirodi. Tome doprinose već nezaobilazni životinjski uzorci, a tu je i poznati i priznati klasičan britanski karo.

S druge strane jasne linije i krojevi najavljuju neku novu jednostavnost. Trend koji spaja sportsku i casual odjeću donosi outfite za svaku prigodu.

Kombinacija udobnosti i glamura vodeća je karakteristika novih Comma kolekcija. Tradicionalne kapute s jednorednim ili dvorednim kopčanjem nadopunjavaju zaigrani detalji poput širokih kimono rukava. Hit su također i „puff“ jakne – napuhane trendovske jakne u kojima nećete ostati nezamijećeni.

Vodeće boje kolekcija su zagasite zemljane, koje se savršeno slažu s jarkim tonovima poput senfaili bundeve. Za dah plemenitosti i ženstvenosti zaslužne su kardinal crvena, bordo, tamno plava i sivaboja. Za nadolazeće hladne dane na raspolaganju vam je širok izbor modnih dodataka poput toplih, mekih šalova decentnog životinjskog ili karo uzorka u harmoničnim kombinacijama boja.