Joker Split

iSmile-ov lov na pisanice u Jokeru

Sigurni smo da vaša djeca vole uskrsne običaje traganja za skrivenim jajima, a nema razloga da ih ne biste voljeli i vi. Da bi i veliki ponovo postali mali i zabavili se uz ovu zanimljivu blagdansku potragu, pobrinuo se iSmile koji priprema veliki uskršnji nagradni lov na pisanice u Jokeru.

Ove srijede 5.4. u 18:00 sati u Jokeru vas očekuje veliki iSmile-ov lov na nagradne pisanice s bogatim fondom nagrada – ortodontska terapija fiksnim estetskim aparatićem, izbjeljivanje zuba laser lampom “Zoom WhiteSpeed whitening”, implantat i zirkon krunica, estetske zirkon/keramičke juskice (10 ljuskica/estetska rekonstrukcija osmijeha), profilaksa/parodontoloska obrada (profesionalno čišćenje kamenca sa pjeskarenjem uz poliranje i zaštitu cakline ), estetska rekonstrukcija kompozitnim ljuskicama… samo su neke od nagrada koje se kriju iza nagradnih pisanica koje će sudionici velikog lova na jaja ove srijede tražiti u Jokeru!

Sudjelovati mogu i mališani, jer ćemo i za njih sakriti nagradne pisanice iza kojih se krije iSmile-ov dječji paketić.

PRIJAVE ZA VELIKI iSMILE-OV EGG HUNT SU POPUNJENE! 

Detaljna pravila nagradnog natječaja donosimo u nastavku.


Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom “iSMILE-ov LOV NA JAJA U JOKERU” je iSmile iz Splita, Put Brodarice 6, OIB 96551284938.

Članak 1.

Nagradni natječaj će se održati 5. travnja s početkom u 18 sati, odnosno nakon što se svi sudionici koji su se registrirali za sudjelovanje prijave na startnoj poziciji u prizemlju centra Joker.

Članak 2.

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati punoljetne odrasle osobe i djeca koja su u pratnji odrasle osobe a koji su se prethodno registrirali za sudjelovanje putem online obrasca za prijavu ili na info pultu Jokera. Svaki sudionik treba se prijaviti na startnoj poziciji prije početka utrke.

Članak 3.

Uskršnja jaja bit će skrivena na zajedničkim prostorima trgovačkog centra i neće se nalaziti unutar trgovina. Tri su vrste jaja koja nose različite nagrade:

1. JEDNOBOJNA JAJA OZNAČENA BROJEM

3. JEDNOBOJNA JAJA KOJA NOSE OZNAKU POPUSTA

3. DEKORIRANA JAJA KOJA NISU NUMERIRANA

Jednobojna jaja označena brojem i jednobojna jaja koja nose oznaku popusta namijenjena su odraslim sudionicima, a dekorirana jaja bez numeracije i oznaka namijenjena su djeci koja sudjeluju u nagradnom natječaju. Dobitnici su oni sudionici koji najbrže pronađu i na startnu poziciju donesu JEDNU PISANICU. Na startnoj poziciji će se jaje zamijeniti za pripadajuću nagradu.

Članak 4.

Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. Uskršnja jaja za koje se sumnja da su pronađena prije starta utrke neće se priznavati. Potraga završava u 19:30 sati nakon čega prestaju sva potraživanja dobitnika prema organizatoru nagradnog natječaja.

Članak 5.

Nagradni fond je ograničen. Nagrade nisu zamjenjive za novac i preuzimanjem nagrada prestaju sva potraživanja dobitnika prema organizatoru nagradnog natječaja.

Članak 6.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati djeca zaposlenika priređivača, kao ni djeca zaposlenika tvrtke partnera Joker d.o.o.

Članak 7.

Svi sudionici samim sudjelovanjem prihvaćaju pravila ovog nagradnog natječaja. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi podaci i slika mogu od strane trgovačkog centra Joker objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 8.

Nagradni natječaj priređuje se u cilju promidžbe dentalne klinike iSmile i trgovačkog centra Joker Split te unapređenja i prodaje usluga Priređivača nagradnog natječaja.

Članak 9.

Priređivač nagradnog natječaja ima pravo promijeniti pravila ukoliko to bude potrebno zbog tehničkih ili komercijalnih zahtjeva. Pravila i svake izmjene pravila bit će objavljene na web stranici joker.hr