Interlibar Joker 2023

Hoću knjigu Interlibar 2023.

Ove jeseni očekuje nas novo morsko izdanje poznatog knjiškog sajma u prizemlju Jokera koje donosi more popusta.

Od 2017. studeni je u Jokeru u znaku knjige, pa će tako biti i ove godine! Od 9. do 19. studenog u prizemlju centra imamo priliku ugostiti Interlibar, sajam knjiga u organizaciji knjiškog lanca Hoću knjigu, koji donosi jedanaest dana posvećenih knjigama, čitanju i inspiraciji,

Kao i svake godine, i ovaj put knjižara Hoću knjigu je pripremila super popuste na najnovije bestselere, klasike i sve moguće žanrove – ovdje svatko može pronaći nešto za sebe. Osim klasične ponude, na sajmu će se moći kupiti i posljednji primjerci majice za Noć knjige čiji dizajn potpisuje mlada umjetnica Klasja Habjan, a svi prihodi idu u humanitarnu svrhu udruzi Smiješak za sve.

Osim sajamskih cijena moći ćete i upoznati omiljene splitske autore i okušati se u kvizu i kreativnim radionicama. Imat ćete priliku razgovarati s autorima, postaviti pitanja o njihovom radu i inspiraciji, a ako knjiške promocije nisu za vas, pridružite nam se na zabavnim radionicama za najmlađe. Detalji programa su u nastavku:

  • Petak 10.11. u 18 satiTonka će sutra, čitanje, radionica i druženje s autoricom Jelenom Pervan, dob: 5-10 godina (Hoću knjigu knjižara)
  • Nedjelja 12.11. u 11 satiMali slikari, POSCA radionica s akademskom slikaricom Josipom Šarić, dob: 5-10 godina (Hoću knjigu knjižara)
  • Utorak 14.11. u 18 sati Galeb Marko – druženje s autoricom Martinom Markov i čitanje priča, dob: 5-10 godina (Hoću knjigu knjižara)
  • Četvrtak 16.11. u 18 sati – promocija autora Jurice Pavičića i romana Crvena voda (Hoću knjigu knjižara)
  • Nedjelja 19.11. u 19 sati – knjiško druženje s autorom Mirom Morovićem i razgovor o pisanju i književnosti (Hoću knjigu knjižara)

Osim prigodnih sajamskih popusta, tu su i pokloni uz kupnju: za svaki račun iznad €50 dobivate Uni Ball Eye Ocean Care rolere napravljene od 75% reciklirane plastike, od čega 10% dolazi od plastike iz oceana. Akcija traje do isteka zaliha.

Pripremite popis željenih naslova i vidimo se na sajmu u Jokeru!