euro utakmice joker

Gledajte utakmice Eura u Jokeru

Ne znate gdje ćete s ekipom pratiti utakmice Europskog nogometnog prvenstva? Mi imamo pravi prijedlog za vas! Vrhunska atmosfera, produženo radno vrijeme, prigodne cijene za konzumacije… sve vas to čeka u barovima i restoranima Jokera!

Nogometno ludilo je krenulo – dugoočekivani Euro kreće od petka 11.6. a s tim danom dio naših barova i restorana produžit će radno vrijeme do 23:00 sata kako biste u najboljem okruženju mogli odgledati sve utakmice prvenstva.

Restoran Opa! Tasty Greek Bites na četvrtom katu Jokera pripremio je velike QLED ekrane za nogometne prijenose, ali i odlične specijalitete s grilla, te pivo na litre! Menu za četvero uz 3,5 l piva očekuje vas po promotivnoj cijeni već od 300 kn, dok se za vrijeme trajanja nogometnog prvenstva radno vrijeme produžuje do 23:00 sata. Odaberite mjesto na otvorenoj terasi ili unutarnjem klimatiziranom prostoru, a rezervaciju stola napravite na telefon 099 88 00 222.

S prijenosom utakmica na vanjskim terasama kreću i barovi Lobby u prizemlju i Sky na krovnoj terasi, koji su za ovu prigodu također produžili svoje radno vrijeme do 23:00 sata.

Utakmice su na rasporedu svaki dan u 15:00, 18:00 i 21:00 sat, na vama je samo da odaberete mjesto gdje ćete ih gledati i pozovete ekipu u Joker na najbolje nogometno druženje!