nova otvorenja joker

Fashion prinove u portfelju Jokera!

Jesen je nerijetko razdoblje poslovnih novih početaka, a u Jokeru to znači ne samo nove kolekcije nego i nove brandove!

Prinove u portfelju omiljenog splitskog shopping centra ove jeseni razveselit će sve modne znalce: 20. rujna otvorena je trgovine cijenjenog talijanskog branda Seventy koji je Splićankama sa stilom već godinama jedan od omiljenih fashion izbora.

Seventy karakteriziraju visoka kvaliteta krojačke tradicije te neočekivani i moderni detalji. Kao brend koji se inspirira kulturom i ljepotom Venecije, grada u kojem je stvoren, može se pohvaliti jedinstvenim i originalnim mješavinama sastojaka koji su osobni, profinjeni, suptilni, kao i dinamični, inovativni… Seventy Venezia, kao glavna linija kolekcije, odijeva suvremenu ženu koja voli nositi profinjene odjevne predmete, izrađene od visokokvalitetnih tkanina sofisticiranih krojeva. Opisuje se kao chic za dan i glamurozan za večer. Linija 19.70, kao dodatak glavnoj kolekciji sa casual chic stavom, odijeva mlade nekonvencionalne žene. A ključne komade iz njihovih kolekcija pronaći ćete odsad u prizemlju Jokera.

Na prvom katu uskoro se otvara i Gerry Weber, još jedan brand s tradicijom, snagom i bezvremenskom vrijednošću ili, riječima tvoraca „snažna moda za samopouzdane žene“. Fokusiran na kvalitetu materijala, detalje i inspirativan dizajn koji odolijeva trendovima, Gerry Weber u Joker donosi ženstvene siluete prilagođene dinamičnom životu zaposlenih žena koje znaju što hoće i ne boje se izraziti kroz atraktivne modne izbore, u varijacijama od strogo business modela do opuštenih komada stvorenih za uživanje.