Joker Split

Advent u Jokeru

Nikad kao ove godine nije nam bilo potrebno malo čarolije da nam uljepša svakodnevicu, a Adventom u Jokeru trudit ćemo se osigurati dašak blagdanske radosti.

Sa zadnjim danima studenog, Joker je zasjao u blagdanskom ruhu – tisuće lampica obasjale su prostor vašeg omiljenog trgovačkog centra, a božićna jelka tradicionalno postala omiljeno mjesto za blagdansku fotografiju. Što vas sve očekuje u prosincu u Jokeru donosimo u nastavku.

BLAGDANSKO ZAMATANJE POKLONA

Da bi priprema za blagdansko darivanje protekla bez brige oko dekoriranja poklona, i ove godine tu su vas naše ljubazne dekoraterke koje će besplatno umotati vaše poklone kupljene u Jokeru. Korner blagdanskog zamatanja poklona s radom kreće od 4.12. a bit će vam na raspolaganju na drugom katu centra svakim danom sve do Badnjaka u vremenu od 10 do 21 sat.

BLAGDANSKI POPUSTI

Ove godine trgovine Jokera trude se više nego ikad da vam osiguraju prilike za povoljnu kupnju. Pratite stoga sve blagdanske akcije na našoj web stranici i saznajte sve aktualne pogodnosti koje su u prosincu pripremili naši zakupnici. Naravno da najbolja prilika za povoljan blagdanski shopping – Jokerova Petnaestica u prosincu – ni ovaj mjesec neće izostati, pa zabilježite već sad utorak 15.12. u svom kalendaru adventskog shoppinga!

SVETI NIKOLA

U nedjelju 6.12. družimo se sa svetim Nikolom koji će nas ove godine posjetiti u dva navrata s torbom punom slatkih iznenađenja – jutarnje druženje zakazujemo od 11 do 13 sati, dok vas u nedjelju poslijepodne sveti Nikola čeka od 17 do 19 sati.

SVETA LUCE

I ove godine posjetit će nas sveta Lucija i svakom mališanu pokloniti slatku lizalicu. Druženje sa svetom Lucom na rasporedu je u nedjelju 13.12. od 11 do 13 i 17 do 19 sati.

DJED BOŽIĆNJAK

Ove godine Djed Božićnjak s nama će biti pred blagdan Božića – od ponedjeljka do srijede 21. – 23.12. od 11 do 13 i 17 do 19 sati. Ugledat ćete ga u šetnji centrom s vrećom punom slatkiša, pa nemojte propustiti priliku za susret i fotografiranje s najdražim djedicom!

BLAGDANSKI NAGRADNI NATJEČAJI

Da bi vam dodatno uljepšali vrijeme blagdana, na društvenim mrežama centra Joker osigurali smo bogat nagradni fond kojim ćemo vas darivati na Facebooku i Instagramu Jokera. Pratite naše društvene mreže, sudjelujte u natječajima i možda baš vi dobijete neku od adventskih nagrada!

POKLON BON

Sigurni smo da imate podužu listu poklona čiju kupovinu želite obaviti što jednostavnije, a tu se kao rješenje nameće naš poklon bon! Poklon bon Jokera možete kupiti na našem info pultu, a prigodno dekorirane kuverte i duga lista trgovina u kojima je bon iskoristiv razlog su zašto je Jokerov poklon bon najbolji poklon ove godine.

Želimo vam sretne blagdane!