sezonsko sniženje galeb

Sezonsko sniženje u Galebu

Akcija traje od 01.07. do ...

Krenulo je sezonsko sniženje u Galebu – donosimo najbolje ljetne modele koje možete uloviti po super cijenama

Vrući i sunčani dani, druženja na otvorenom i godišnji odmori na moru samo su dio čari sezone koju smo svi s nestrpljenjem čekali. Još jedan od razloga zbog kojih se veselimo ljetnim danima bez sumnje su i ljetna sniženja.

Najbolje vrijeme za ljetni shopping je upravo sada jer ćete trendi odjeću laganih prozračnih materijala kupiti uz najbolje popuste na velikom sezonskom sniženju u Galebu.

Što odjenuti kada je vani jako vruće? Ove godine, savršen odgovor pronaći ćete u kombinaciji klasičnih, a opet jedinstvenih haljina od pamuka i viskoze koji su idealni za visoke ljetne temperature. U skladu s ljetom odaberite sportsko-elegentne komade i uživajte u čarima ljeta na gradskim ulicama, pješčanim plažama i ležernim druženjima.

Za savršen poslovni ljetni look odaberite polo majice u tonovima bijele, modre i crne boje, a za one koji uz minimalistički stil vole i šarenilo, tu su jarke boje koje pršte optimizimom.

U svoju novu ljetnu garderobu obavezno dodajte najnovije kupaće kostime i tunike za plažu koje sada možete kupiti po povoljnim cijenama. Ne zaboravite ni na ručnik za plažu, na kojem će ležanje i ljenčarenje poprimiti potpuni smisao.

U Galebu pronađite sve što vam treba kako biste zaokružili svoj ljetni look. Povoljan i ugodan shopping uz najbolji izbor čeka vas u  Galeb prodavaonici na prvom katu Jokera na velikom sezonskom sniženju!