joker oprema vašeg školarca

Nagradni natječaj s Dalmatinskim portalom

U nastavku donosimo pravila nagradnog natječaja „Joker oprema vašeg školarca!“ koji se orgaizira u suradnji s Dalmatinskim portalom.

PRIREĐIVAČ I SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Članak 1.

Priređivač nagradnog natječaja „Joker oprema vašeg školarca!“ (u daljnjem tekstu „nagradni natječaj“) su tvrtka Joker d.o.o., Put Brodarice 1, Split i Dalmatinski portal. Nagradni natječaj priređuje se u svrhu promocije trgovačkog centra Joker i Dalmatinskog portala.

TERMINI NAGRADNOG NATJEČAJA

Članak 2.

Nagradni natječaj započinje pozivnom objavom na Facebook stranici Dalmatinskog portala 25. kolovoza 2020., te traje do petka 28. kolovoza u 12 sati.

NAGRADE

Članak 3.

Sudionici u nagradnom natječaju natječu se za nagradu – poklon bonovi centra Joker u iznosu od 1000 kn. Nagrada se isplaćuje isključivo u obliku poklon bonova centra Joker i ne može se zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge niti se prihvat nagrade može prenijeti na drugu osobu.

PRAVO SUDJELOVANJA I NAČIN SUDJELOVANJA

Članak 4.

Nagradnom natječaju mogu pristupiti sve punoljetne osobe s prebivalištem u RH. Sudionici pristupaju natječaju na sljedeći način (oba uvjeta moraju biti zadovoljena za kandidiranje za nagradu): praćenjem Instagram stranice centra Joker (https://www.instagram.com/jokersplit/)  i upisom komentara na facebook objavu na stranici Dalmatinskog portala (https://web.facebook.com/dalmatinskiportal/) koja se odnosi na nagradni natječaj „Opremi školarca u Jokeru“. U komentaru objave sudionik upisuje dob djeteta ili djece (broj djece nije određen) koje će opremiti uz pomoć nagrade koju je u prilici dobiti.

Članak 5.

Dobitnika nagrade određuju organizatori natječaja nasumičnim odabirom. U obzir za nagradu dolaze samo sudionici koji su zadovoljili oba uvjeta navedena u Članku 4. Odabir dobitnika obavit će se u petak 28.8. iza 13 sati.

REZULTATI NATJEČAJA I PREUZIMANJE NAGRADE

Članak 6.

Ime dobitnika će biti objavljeno na Facebook stranici Dalmatinskog portala u petak 28.8. nakon 13 sati, te će isti biti obaviješteni putem poruke u inbox o načinu preuzimanje nagrade. Realizacijom nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitnicima.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Članak 7.

Prijavom u nagradni natječaj sudionici su izričito suglasni da Organizator može koristiti i procesirati podatke isključivo u svrhu provođenja nagradnog natječaja. Organizator će čuvati osobne podatke sudionika nagradnog natječaja slijedećih 30 dana od dana završetka nagradnog natječaja nakon čega će podaci biti uništeni. Podnošenje podataka za nagradni natječaj je dobrovoljno. U slučaju da sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama niti će podatke koristiti u druge svrhe koje nisu neophodne za ispunjenje nagradnog natječaja. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici su izričito upoznati sa načinom proglašenja pobjednika, javnom objavom imena i prezimena na profilu Facebook stranice. Ostali podaci koji su potrebni za dostavu nagrade, razmijenit će se putem inboxa.

OPĆE ODREDBE

Članak 8.

Facebook nije uključen u organizaciju nagradnog natječaja niti za njega odgovara.

Sudionici automatski prihvaćaju aktualna službena pravila samim sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Joker d.o.o.